VAD ÄR DESIGNCEMENT, ÄVEN KÄNT SOM MICROCEMENT?

Microcement är en tunn cementbeläggning som tillverkas med cement, vattenbaserade hartsblandningar, olika tillsatser och mineralpigment. Den kallas ibland även designcement, microbetong eller microtopping, men dessa namn refererar alla till samma produkt. Det bästa är att vår microcement är väldigt tunn, endast 2-4 mm tjock, och påverkar inte konstruktionen eller befintliga lister och dörrar varken vad gäller vikt eller tjocklek. Det är därför ett utmärkt alternativ när du vill fräscha upp befintliga ytskikt under en renovering.

VAR KAN MAN ANVÄNDA MICROCEMENT?

Microcement är mångsidigt och passar både inomhus och utomhus, från små bänkskivor till omfattande golv i offentliga miljöer som kan sträcka sig över flera hundra kvadratmeter. Det är särskilt populärt vid badrumsrenoveringar och som ett alternativ till traditionella betonggolv vid nybyggnation. Resultatet är en elegant och sömlös yta med många designmöjligheter.

Vårt sortiment inkluderar produkter som är lämpliga för en mängd olika underlag. För att hitta den bästa microcementen för ditt specifika projekt, rekommenderar vi att du kollar in vår sida för designcement genom att klicka här. Dessutom kan du få en snabb bild av hur mycket designcement påverkar ett rum genom att använda får konfigurator, som ännu bara är i teststadiet.

Sju skäl till att använda designcement

  1. Tidsbesparande: Ett vanligt microcementprojekt tar normalt 5-8 dagar. Med den snabbaste typen kan du slutföra en yta på endast 2 dagar om underlaget är jämnt.
  2. Kostnadseffektivt: En renovering med microcement kostar oftast bara en tredjedel av vad det skulle kosta att riva och bygga upp från grunden. Den största besparingen kommer från att slippa riva allt.
  3. Miljövänligt: Genom att bevara ditt befintliga ytskikt istället för att riva och kasta det som fungerar, minskar du onödig användning av byggmaterial.
  4. Lätt att underhålla: Microcement ger en lättstädad yta utan fogar och skarvar som samlar damm och smuts.
  5. Modern design: Vi erbjuder produkter för alla smaker, så du kan skapa ytor med den färg, känsla och struktur du önskar.
  6. Hållbart: Vi har olika typer av microcement och ytbehandlingar. Med Forcrete får du den hårdaste microcementen på marknaden, vilket gör den extra slitstark.
  7. Sömlöst utseende: Stora ytor utan fogar och skarvar ger en exklusiv känsla som är svår att uppnå med andra material. Dessutom gör detta ytan lätt att rengöra, vilket är en extra bonus.

Tveka inte, ring oss idag genom att klicka här, eller skriv ett meddelandet genom att klicka här, så återkopplar vi så snart vi kan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d