Några ord från IT

Välkommen till vår nya hemsida!
Jag heter Pontus och Hjortedal Bygg & Fastighets AB ligger närmre till hjärtat än man kan ana. Petra och Fredrik, VD:arna på företaget tog an mig i mina värsta dagar som en hemlös 17-åring med bagage som de flesta blir rädda för. Idag är de mina svärföräldrar, min dotters morföräldrar och mitt livs absolut främsta hjältar. När de då gav mig förtroendet att skapa en hemsida fanns det inget tvivel.

Som du förhoppningsvis ser när du slänger dig in på hemsidan så kan Fredrik och hans goa gäng göra det mesta. Visste ni att de är först i Mark med utbildningen och certifikat som krävs för att få applicera designcement? Det visste inte jag. Men nu vet ni också! Det är inte heller någon hemlighet att Fredrik sedan 1989 med många års erfarenhet reell såväl som formell utfört ett otroligt noggrant, hållbart och kreativt arbete hos många, många nöjda kunder. För att citera min morfar: “Fredrik är Sveriges bästa snickare!”

Du som behöver bostadsanpassningar på nolltid, till ett bra pris och oslagbart hantverk ska såklart inte vända dig någon annanstans än här! Klicka in på denna texten om du inte redan hittat dit.

Detta var allt för mig just nu. Vid frågor, förslag eller bara allmän konversation så släng bara iväg ett mejl till pontus@hjortedal.com. Det går även fint att lyssna på min musik om så önskas, DROPCSHARP på Spotify/YouTube/iTunes/Allt sådant.

Ha det gött!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d